Ingyenes budapesti edzések

Üdvözöllek!

Szeretnéd kipróbálni a Fit-Ball edzések semmihez sem hasonlító hangulatát és pozitív élettani hatásait?

AKKOR JÓ HELYEN JÁRSZ! 🙂

 • Ezen az oldalon tudod lefoglalni helyed és testmagasságodnak megfelelő labdád a budapesti edzésekre.
 • Törölni foglalásaid ha valami közbejönne.
 • Feliratkozni az edzésekkel kapcsolatos közvetlen hírekre.

A foglalási rendszer célja, hogy csak annyian jöhessenek egy-egy edzésre, ahányan kényelmesen elférünk.

Amennyiben van Facebook fiókod, a kényelmes gyors információ áramlás érdekében javaslom minél előbb csatlakozz a Fit-Ball Buda Facebook-csoporthoz is.

Érdemes a csoportot megosztani, hogy ismerőseid is értesülhessenek az ingyenes edzések lehetőségéről!

Először jársz ezen az oldalon?

Akkor feltétlenül javaslom alábbi mondatokra kattintva a lenyíló felületeken elolvasni minden fontos információt az edzésekkel és a helyfoglaló rendszerrel kapcsolatban! Minden szükséges információt megtalálsz a gyors, könnyű foglaláshoz és törléshez, de ha mégis elakadnál, nyugodtan írj e-mailt az info@fitball.hu címre vagy hívj telefonon a +36-70/370-0015-ös számon 09.00-18.00 között, szívesen segítek, akár hétvégén is!

FONTOS! KIKNEK NEM AJÁNLOTTAK A CSOPORTOS FIT-BALL ÓRÁK?

Kisebb egészségügyi problémákkal, orvos által ellenőrzött, beállított vérnyomással, cukorbetegséggel részt lehet venni a csoportos edzéseken is, de ha bizonytalan vagy, hogy Neked való-e, időpontfoglalás előtt inkább írj e-mailt vagy telefonálj!

e-mail: info@fitball.hu

mobil: +36-70/370-0015

Alábbi esetekben azonban kérlek, ne jelentkezz az itt meghirdetett órákra, hiszen ezek egészségesek számára meghirdetett prevenciós célú csoportos fitness foglalkozások.

 • Komolyabb gerincbántalmak, akut derékfájás sugárzó idegi panaszokkal
 • Akut fájdalom (bárhol a testben)
 • Extrém gerincgörbületek
 • 18 év alatti gerincferdülés
 • Műtétek után / 3-6 hónap /
 • Kezeletlen szív és érrendszeri megbetegedések
 • Kezeletlen glaucoma, és retinalevállás
 • Csontritkulás
 • Fertőzéses állapotok
 • Terhesség bármelyik szakasza

Amennyiben fentiek közül bármelyik igaz Rád, úgy egészséged védelme érdekedben, csak egyéni gyógytornát javaslok, akár labdával, akár a nélkül, amennyiben a kezelő orvosod engedélyezi. Ő valószínűleg tud is javasolni megfelelő mozgásterapeutát.

MI A TEENDŐ, HA ELFOGYTAK A FOGLALHATÓ HELYEK?

Mit lehet tenni, ha a Számodra megfelelő időpontok közül valamelyik teljesen betelt?

Semmi baj! Mindenre van megoldás! 🙂

Nagyon fontos, hogy ebben az esetben a foglalási rendszer alatt található linkre kattintva iratkozz fel a tartalék listára és jelöld be azokat az időpontokat, melyekre szerettél volna járni!

Ugyanis, lemondás esetén, ez alapján tudunk e-mailben értesíteni, hogy szabaddá vált a hely.

Más funkciója is van ennek a listának!

Amennyiben az látszik, hogy sokaknak nem maradt már hely egy-egy órára, akkor arra az időpontra igyekszem nagyobb helyet keresni a közelben vagy dupla órát indítani azonos helyen, hogy mindenkinek legyen lehetősége mozogni.

TÖBB INGYENES EDZÉSRE JÁRNÁL MINT AMIRE SIKERÜLT HELYET FOGLALNOD?

Amíg élő a Szavazás budapesti ingyenes óratípusokra menüpont, az azt jelenti, hogy van még pár olyan tervezett időpont, amire ha megfelelő számú jelentkezés érkezik, ugyanúgy felkerül a foglalható edzések órarendjébe, mint a már futó edzések.

Tehát, ha több vagy más helyszínre, időpontokra, óratípusokra járnál, mint ami jelenleg itt látható, kérlek, feltétlenül küld el szavazataid erről az oldalról.

Ha már korábban szavaztál, akkor nem szükséges, hiszen szavazataid tárolta a rendszer!

Amit érdemes megtenni ebben az esetben is, hogy a nem élesített, de Számodra megfelelő időpontokra is próbálj minél több ismerősödet toborozni!

Így ők is szavazhatnak, és előbb elérhetjük a megfelelő létszámokat azokra az órákra is!

Természetesen azonnal értesítelek e-mailben, ha valamelyik időpontra elérjük a limitet és felkerül a foglalási naptárba!

Ehhez fontos jelölni majd a hírlevél elfogadását a szavazó oldal végén, különben a jogszabályok szerint nem küldhetek értesítést!

HA ITT LEFOGLALOM ADOTT EDZÉST, AKKOR BIZTOSAN MEG LESZ TARTVA?

Igen, ezek az edzések elindulnak, tehát ha foglalásodról megkapod a visszaigazolást, biztos lehetsz benne, hogy lesz edzés és lesz helyed is.

MIÉRT SZÜKSÉGES MEGADNI FOGLALÁSKOR A MOBILSZÁMOM IS?

Remélhetőleg minden edzés órarend szerint meg lesz tartva.

Azonban bármikor történhet betegség, baleset, csőtörés a teremben és még sorolhatnám, ami miatt esetlegesen el kell halasztani egy-egy foglalkozást.

Amennyiben ez legalább 1 nappal korábban kiderül, úgy e-mailben küldöm az értesítést.

Annak érdekében, hogy mindenkit biztosan tudjunk értesíteni, olyan események esetén is, amikor e-mail küldésre már nincs idő, szükséges megadni a mobilszámot vagy telefonszámot is, hogy pl. SMS-t tudjak küldeni az elmaradó óráról.

MIT HOZZ MAGADDAL?
 • Kényelmes, lehetőleg vastag és nem csúszós talpú, tiszta benti edzőcipőt (tehát ne balettcipőt).
 • A labdákon legkényelmesebb a térd alá érő elasztikus nadrág, de jogging is megfelelő lehet. Mivel egy műanyag eszköz, ezért a rövid nadrágokat nem javaslom a bemelegítő és aerobik gyakorlatokhoz.
 • Főként az intenzívebb óratípusokhoz könnyű, jól szellőző felső ruházat, polo, atléta, top javasoltak.
 • Ruházatodon ne legyenek cipzárak, egyéb éles, szóró kiegészítők, melyek károsíthatják a labdákat. Ugyanez igaz az ékszerekre.
 • Nyújtáshoz, relaxációhoz javaslom melegítő felsőt is hozni.
 • Én biztosítok majd polifoam-okat, de ha Neked van kedvenc tornaszőnyeged, hozhatod nyugodtan.
 • Érdemes a tornához külön egy közepes méretű törölközőt hozni és persze, külön a fürdéshez egyet. Aki otthon fürdik, annak ez utóbbi nem feltétlenül szükséges.
 • Javaslom, hozz tiszta vizet műanyag kulacsban vagy ásványvizet, ugyanis fontos edzés közben, után a folyadék pótlás.
HÁNY PERCCEL HAMARABB ÉRKEZZ AZ EDZÉSEKRE?

A labdák kiválasztásához pontos méretbeállításához pár percre van szükség.

Tehát, úgy időzítsd érkezésed, hogy átöltözve órák előtt kb. 5 perccel már a labdák kiválasztásával tudjunk foglalkozni, hogy pontosan kezdhessük a foglalkozásokat.

Lehetőleg ne zavarjuk a többieket késői érkezésekkel, próbálj inkább időben elindulni! Legfeljebb beszélgetünk kicsit, ha hamarabb érkeznél. 🙂

FOGLALÁSOK ELLENŐRZÉSE ÉS MI TÖRTÉNIK, HA VALAKI NEM TÖRLI FOGLALÁSAIT?

Minden óra előtt gyors névsorral fogjuk ellenőrizni, hogy csak azok jelennek meg az edzéseken, akiknek érvényes foglalása van.

Így az is kiderül, ha valaki tévesen foglalt vagy nem mondta le adott edzését.

Ekkor első alkalommal e-mailben és SMS-ben jelzem majd számára, hogy akadályoztatás esetén legközelebb legyen szíves törölni foglalásait.

Második ilyen alkalom után viszont további foglalásait töröljük, annak érdekében, hogy más érdeklődőknek is lehetőséget tudjunk biztosítani. Amennyiben a törlést követően mégis szeretne valaki járni, semmi akadálya, csak újra le kell foglalnia edzései időpontját.

Kérek tehát mindenkit, hogy tartsuk tiszteletben a többi mozogni kívánót azzal, hogy ha valami közbejön, akkor minél előbb töröljétek foglalásaitokat!

A rendszer mobiltelefonról is tökéletesen működik, tehát bárhol, bármikor megoldható.

HOGYAN HASZNÁLD A FOGLALÁSI RENDSZERT?

A foglalási rendszer rendkívül egyszerű, de ha bárhol elakadnál, egészen nyugodtan hívj fel, akár hétvégén is 9.00-18.00 között a +36-70/370-0015-ös számon vagy írj e-mailt az info@fitball.hu e-mail címre, szívesen segítek! 🙂

Foglalás

1. A naptár felett bal felső sarokban találod a lapozó nyilakat. Ha pl. hétvégén nézed a naptárt, azt fogod látni, hogy minden edzésnél megjelenik a Nem foglalható felirat, hiszen már megtörténtek. Ezért, ilyenkor, a nyilakkal lépj a következő hétre, hónapra. A naptár felett középen látod a kiválasztott időszakot.

A naptár felett a jobb felső sarokban válaszd ki melyik nézet legyen. Javaslom a havit, mivel talán abban lehet legjobban átlátni az időpontokat. Mobil telefonon jobban olvashatók az óraelnevezések, ha elforgatva használod készüléked.

2. Keresd ki melyik napon, melyik edzésre szeretnél foglalni. Láthatod az edzések kezdő időpontját, majd a helyszínek rövidített nevét, végül az óratípus elnevezését.

Kattints rá a számodra megfelelő edzésre a foglaláshoz!

Amennyiben nem belépve használod az oldalt, úgy a megjelenő edzés oldalán először regisztrálnod kell az oktató bemutatása alatt bal oldalon található regisztrációs űrlapon! Majd kattints az űrlap alatt található foglalás küldése gombra. Ekkor megjelenik a sikeres foglalás felirat.

Ügyelj arra, hogy ne a lap alján található tartalék listára iratkozz fel! Azt csak akkor használd, ha azt látod, hogy már elfogytak a foglalható helyek! Több felhasználónál előfordult már, hogy regisztráció helyett erre a tartalék listára iratkozott.

Regisztrációnál mindenképp olyan e-mail címet használj, amit rendszeresen nézel, hiszen az órákkal kapcsolatos infókat is oda fogom küldeni.

Kapsz majd egy ellenőrző e-mailt, melyben megkapod a rendszer által generált jelszavad és felhasználó neved. Ezekkel az adatokkal lépj be az oldalra, mivel további időpontokat már csak belépve tudsz foglalni.

Belépést követően felhasználó adatlapod alján módosíthatod jelszavad, és beceneved is hogy könnyebben meg tudd jegyezni.

Javaslom, a végleges belépési adataidat mentsd el pl. egy word dokumentumban, tapasztalat, hogy sokan el szokták különben felejteni. 🙂

A bal felső sarokban pedig a honlap megtekintése szövegre kattintva már belépve láthatod magát az oldalt is. Ezt követően a naptárnál már sorban foglalhatod a további időpontokat.

Illetve, legközelebb már csak belépési adataidat kell megadnod a rendszer használatához.

Mint bármilyen más weboldalra történő regisztrációnál, itt is előfordulhat, hogy az ellenőrző e-mail spam mappádba kerül. Tehát, ha beérkező leveleid között nem találod, a feliratkozás után pár perccel, nézd meg kérlek a spam-ek között is.

Visszajelzések alapján freemail, hotmail és hasonló, kevésbé ajánlott levelező rendszerek esetében előfordulhat, hogy akár fél óra is eltelik, mire megérkezik az ellenőrző e-mail.

Amennyiben a spam mappádba érkezik majd a visszaigazoló levél, érdemes beállítani, hogy az info@fitball.hu e-mail címről érkező levelek mindig normál mappádba érkezzenek, hiszen különben később is fontos infókról maradhatsz le.

3. Egy-egy foglalás után lépj vissza egy oldalt a naptárhoz válaszd ki a következő edzést és ugyanígy foglald le a többi időpontot is.

Javaslom, egész hónapra végig lefoglalni az összes időpontot, nehogy elfogyjanak a helyek. Sőt, ha a léptető nyílra kattintasz a naptár felett a bal felső sarokban, azzal előre léphetsz a következő hónapra és ott is az összes kívánt időpontot le tudod foglalni, akár már az első alkalommal.

4. Milyen módokon tudod feljegyezni heti edzésprogramod? Minden sikeres foglalásodról kapsz majd egy visszaigazoló e-mailt. Az időpontokat kimásolhatod pl. egy word dokumentumba, majd kinyomtathatod vagy még egyszerűbb, innen, a foglalásaim kezelése menüpontban a nyomtatás ikonra kattintva összes foglalt időpontod ki tudod nyomtatni.

Illetve, akinek van mobil internet elérhetősége, az bármikor mobilján tudja ellenőrizni, kezelni aktuális foglalásait.

FOGLALÁS TÖRLÉSE

1. Lépj be a foglalási rendszer regisztrációját követően, email-ben kiküldött felhasználónév és jelszó adataiddal a Foglalásaim kezelése menüpontba

2. Válaszd ki a törölni kívánt foglalásod, majd kattints a foglalás törlése gombra.

3. Amennyiben sikeres volt a törlés, adott időpontnál azt kell látnod, hogy újra foglalhatóvá vált, illetve kapsz egy igazoló e-mailt is.

A jelentkezés előtt ismerkedj meg az edzések helyszíneivel

1. Jókai Klub

120nm-es tükrös színházterme

Cím: 1121 Budapest, Hollós út 5.

Parkolás: díjtalanul a művelődési ház előtt az utcán

Öltözés, fürdés: átöltözésre van lehetőség, zuhanyzó nincs

Weboldal: www.jokaiklub.com

Térkép >>>

2. Budai Középiskola

200nm-es tornaterme

Cím: 1126 Budapest, Márvány u. 32.

Parkolás: díjtalanul az iskola saját nagy parkolójában!

Öltözés, fürdés: frissen felújított öltözők és zuhanyzók állnak rendelkezésre

Weboldal: www.budaikozepiskola.hu

Térkép >>>

3. Lisznyai Utcai Általános Iskola

200nm-es tornaterme

Cím: 1016 Budapest, Lisznyai u. 40-42.

Parkolás: díjtalanul az iskola előtt az utcán!

Öltözés, fürdés: öltözők és zuhanyzók is rendelkezésre állnak

Weboldal: www.lisznyai.hu

Térkép >>>

4. Szabó Lőrinc Kéttannyelvű Általános Iskola és Gimnázium

110 és 130nm-es tornatermei

Cím: 1026 Budapest, Pasaréti út 191-193.

Parkolás: díjtalanul az iskola előtt az utcán!

Öltözés, fürdés: öltözők és zuhanyzók is rendelkezésre állnak

Weboldal: www.szabol-bp.sulinet.hu

Térkép >>>

Csatlakozz!

Helyszínek