Map Unavailable

Időpont
Dátum(ok) - 2019.02.11
17:00 - 18:00

Helyszín
Daily Fitness

200nm-es profi, tükrös, parkettás aerobik nagyterme

Cím: 1012 Budapest, Pálya u. 9.

Parkolás: a terem előtt közvetlenül az utcán 350Ft/óra vagy 1-2 perc sétára a Pálya utca 5. vagy a Márvány u. 5. szám alatti magánparkolókban 250Ft/óra áron

Öltözés, fürdés: tágas öltözőszekrényekkel és nívós zuhanyzókkal rendelkezik a terem (Figyelem! Első alkalommal 500Ft-os áron szekrény nyitó kártya vásárlása szükséges, melyet a recepción visszaadva a letétet visszakapod!)

Szaunák: a teremben található finn és infraszaunát a Fit-Ball bérlettel rendelkezők is használhatják!

Fit-Ball bérletek használata a teremben: amennyiben itt lesz az első napijegyes vagy bérletes Fit-Ball órád, itt is nálam tudod majd megvásárolni bérleted, amit a recepción felmutatva és az öltöző kártyát megváltva tudsz a terembe belépni

Weboldal: www.dailyfitness.hu

Kategóriák


A rendszeres stretching manapság minden korosztálynak különösen ajánlott, hiszen az inaktív ülő életmód komoly izomrövidüléseket okoz már a gyermekeknél is.

Ez aztán felnőtt korra állandósult fájdalmakkal, rossz tartással, feszült közérzettel, gyatra alvásminőséggel járó, összességében krónikus egészségkárosító állapottá fejlődik.

A fiatalosan rugalmas, nyújtó gyakorlatokkal karbantartott test nem csupán az izmok fájdalom és görcsmentes állapotát, az ízületek szabad mozgásait jelentik!

Hanem azt is, hogy lelkileg is ellazultabbak tudunk lenni!

A depresszió felénk sem néz, családtagjainkkal, ismerőseinkkel türelmesebbek leszünk és egész életünkre egy általános derű lesz jellemző.

Innen nézve ugye már nem csak egy kis nyújtásról beszélünk! 🙂

Mivel sokak izomzata a leírt folyamat miatt már régen elveszítette mindennemű elasztikusságát, azt gondolhatják, kár is elkezdeni.

Ugyan, minden nap vágynak arra, hogy bárcsak könnyebb lenne bekötnöm a cipőfűzőt vagy bárcsak ne tekeregnék alvás közben fájó nyakizmaim, feszes derekam, vállam miatt, de odáig nem jutnak el, hogy elkezdjék megszüntetni ezt a sehová nem vezető állapotot.

Igenis, tűzd ki célodnak, hogy az izommerevségből származó problémáidat felszámolod, mert egyszerűen MEGÉRI!

Méghozzá, sokszorosan!

A labdás nyújtó foglalkozásokat – az eszköznek köszönhetően -, még azok is élvezni szokták, akiket a nyújtás gondolatától is kiver a víz.

Ugyanis, olyan tehermentesített alátámasztást, a biztonságos és egyben hatékony nyújtó gyakorlatokhoz elengedhetetlen korrekt testpozíciókat biztosít, amit hagyományos, eszköz nélküli stretching órákon nehéz elérni.

A speciális labdás relaxációs pozíciókkal például teljesen biztonságosan és élvezetesen szerezheted vissza a gerinc minden irányú, teljes mozgástartományait!

Kár erről sokat beszélni, egyszerűen ki kell próbálnod!

Adj hetente Magadnak legalább 1 vagy inkább 2 óra esélyt, hogy visszaszerezd hajlékonyságod és meglátod, imádni fogod! 🙂

Megjegyzés

 • Puhább labdán, általában cipő nélkül, zokniban végezzük a gyakorlatokat
 • Javasolt hosszú alsó-felső ruházat, hogy izmainkat végig melegen tudjuk tartani

Az óra tartalma

Kellemes relaxációs zenére 15 perces, mobilizációs gyakorlatokkal tarkított speciális bemelegítéssel kezdünk.
Majd a labdán ülve, állásban, labdán fekve, talajon térdelő és különféle fekvő pozíciókkal a test minden izomcsoportjának alapos nyújtása következik.

Minden izomcsoportra többször is visszatérünk a nagyobb hatékonyság érdekében, egyre fokozódó intenzitással.
Így óra végére olyan szintre tudsz eljutni, amit nem hittél volna Magadról! 🙂

Az óra zárása különféle pozíciókban speciális relaxációval történik, aminek gyógyító lelki hatásait haza is tudod vinni.

Amennyiben a csoport igényli, időnként a speciális Fit-Ball masszázs programmal lepjük meg egymást, ami mindig ilyen hangokat generál, hogy pl.: hhmmmmmmm, igeeeeeeeeeeeeeen, uuummmmmm …és hasonlók 🙂

Az óra felépítése

 • 15 perc mobilizációs bemelegítés
 • 35-40 perc változatos nyújtó pozíciók,
 • 10 perc relaxáció (opcionálisan Fit-Ball masszázs gyakorlatok)

Az oktató – Antal Miklós Fit-Ball oktatóAntal Miklós
Fit-Ball Master Trainerként – tanfolyam vezető kollégáival együtt – az elmúlt 25 évben több, mint 2.500 sportoktató, edző, testnevelő, gyógytornász Fit-Ball oktatói képzését szervezte és irányította.

Számtalan Fit-Ball fitness foglalkozást vezetett, köztük országos rendezvények szakmai és közönség óráit.

Sportvégzettségek: Atléta, rekreációs és személyi edző, aerobik szakedző

Foglalások

Foglalás zárva erre az eseményre.

Elfogytak a helyek?

Lemaradtál valamelyik időpontról? Iratkozz fel a várakozó listára az alábbi űrlap segítségével és értesítünk, ha lemondás történik!


  Adatkezelési szabályzat

  FONTOS!

  A pótjelentkezési lehetőségről csak azokat tudjuk értesíteni, akik a hírlevelünkre már fel vannak iratkozva vagy alábbi hírlevél feliratkozás jelölő négyzetet kipipálják!

  Tehát, ha nem szeretnél lemaradni a pótlólagos helyfoglalás lehetőségéről, feltétlenül javasoljuk a bejelölését! A hírlevelekről bármikor egy kattintással le tudsz később iratkozni!

  A hírelvélben elhelyezett cégnév vagy weboldal hivatkozás reklámnak minősül, ezért a hírelvél feliratkozás egyben eDM levél feliratkozás is.

  Jelentkezz ennek az órának a várólistájára a jelentkezem gomb megnyomásával (csak akkor válaszd ezt a lehetőséget, ha már elfogytak a helyek).