Map Unavailable

Időpont
Dátum(ok) - 2019.04.05
17:00 - 18:00

Helyszín
Daily Fitness

200nm-es profi, tükrös, parkettás aerobik nagyterme

Cím: 1012 Budapest, Pálya u. 9.

Parkolás: a terem előtt közvetlenül az utcán 350Ft/óra vagy 1-2 perc sétára a Pálya utca 5. vagy a Márvány u. 5. szám alatti magánparkolókban 250Ft/óra áron

Öltözés, fürdés: tágas öltözőszekrényekkel és nívós zuhanyzókkal rendelkezik a terem (Figyelem! Első alkalommal 500Ft-os áron szekrény nyitó kártya vásárlása szükséges, melyet a recepción visszaadva a letétet visszakapod!)

Szaunák: a teremben található finn és infraszaunát a Fit-Ball bérlettel rendelkezők is használhatják!

Fit-Ball bérletek használata a teremben: amennyiben itt lesz az első napijegyes vagy bérletes Fit-Ball órád, itt is nálam tudod majd megvásárolni bérleted, amit a recepción felmutatva és az öltöző kártyát megváltva tudsz a terembe belépni

Weboldal: www.dailyfitness.hu

Kategóriák


Olyan alakformáló, erősítő, tartásjavító foglalkozás, mely során a test minden izomcsoportját arányosan fejlesztjük.

Különös figyelemmel a helyes testtartásért felelős core izmokra és a medence stabilitásáért felelős csípő és combizmokra.

Az óra tartalma

A bemelegítést követően állásban, a talajon és a labdán különféle testpozíciókban változatos erősítő és testtudat fejlesztő gyakorlatokat végzünk.

Ezek mindegyike az ülő életmód okozta civilizációs ártalmak, tartáshibák ellen célzottan hatnak.

Változatos módon fejlesztjük a hasizmokat, mellizmokat, felületes és mélyhátizmokat, a csípő és farizmokat.

Formáljuk a comb összes izomcsoportját.

A váll, kar és lábszár izmait sem felejtjük el, hiszen mindegyiknek külön funkiconális jelentősége van és persze, alakformálás szempontjából sem szabad egyik izomcsoportot sem elhanyagolni.

Erősítő órák után hosszabb, akár negyed órás nyújtás is indokolt. Így, ezen óratípus végén az elfáradt izmok teljes felfrissülésére, lelki megnyugvásra is számíthatsz.

Az óra felépítése

 • 10 perc bemelegítés
 • 35-40 perc alakformáló, tartásjavító gyakorlatok
 • 10-15 perc stretching

Az oktató – Antal Miklós Fit-Ball oktatóAntal Miklós
Fit-Ball Master Trainerként – tanfolyam vezető kollégáival együtt – az elmúlt 25 évben több, mint 2.500 sportoktató, edző, testnevelő, gyógytornász Fit-Ball oktatói képzését szervezte és irányította.

Számtalan Fit-Ball fitness foglalkozást vezetett, köztük országos rendezvények szakmai és közönség óráit.

Sportvégzettségek: Atléta, rekreációs és személyi edző, aerobik szakedző

Foglalások

Foglalás zárva erre az eseményre.

Elfogytak a helyek?

Lemaradtál valamelyik időpontról? Iratkozz fel a várakozó listára az alábbi űrlap segítségével és értesítünk, ha lemondás történik!


  Adatkezelési szabályzat

  FONTOS!

  A pótjelentkezési lehetőségről csak azokat tudjuk értesíteni, akik a hírlevelünkre már fel vannak iratkozva vagy alábbi hírlevél feliratkozás jelölő négyzetet kipipálják!

  Tehát, ha nem szeretnél lemaradni a pótlólagos helyfoglalás lehetőségéről, feltétlenül javasoljuk a bejelölését! A hírlevelekről bármikor egy kattintással le tudsz később iratkozni!

  A hírelvélben elhelyezett cégnév vagy weboldal hivatkozás reklámnak minősül, ezért a hírelvél feliratkozás egyben eDM levél feliratkozás is.

  Jelentkezz ennek az órának a várólistájára a jelentkezem gomb megnyomásával (csak akkor válaszd ezt a lehetőséget, ha már elfogytak a helyek).