Map Unavailable

Időpont
Dátum(ok) - 2018.12.14
16:00 - 17:00

Kategóriák


A kutatások szerint a leghatékonyabb a zsírégetésben a zenés csoportos edzések közül!

Különleges hatása, hogy látványos eredményeket hoz – a sok hölgynek problémát okozó – cellulit eltüntetésben is hiszen pont az érintett bőrfelület találkozik a labdával és a rugózás mechanikai és hőingere rendkívüli módon fokozza ezen testtájakon a mikrokeringést.

Így, a szervezetnek van esélye innen is elégetni a felesleges zsírszövetet.

Hasonló cellulit mazzsázs hatás más mozgásformánál nincs, tehát igazi kuriózumnak tekinthető! A hölgyek pedig imádják, amikor pár hetes rendszeres zsírégető Fit-Ball edzések után tapasztalják magukon a látványos változásokat. Azoknál is eredményt hoz, akik egyébként más csoportos edzésre járnak vagy bármilyen outdoor mozgásformát végeznek akár már évek óta rendszeresen, de a cellulittal nem tudtak mit kezdeni.

A rugózás a gerinc folyamatos harmonika szerű mozgását hozza létre, ami felfokozza a porckorongok keringését, így azok fiatalon tartásában is óriási segítség.

Sőt! E közben a csigolyatestek zárólemezeit folyamatos lágy ütközések érik, ami a legjobb inger csontritkulás megelőzéséhez.

Ez nem csak a változó korban fontos!

Diákokon végzett több évig tartó mérésekkel igazolták, hogy azok a fiatalok, akik heti 3x végeztek rugózással járó Fit-Ball edzéseket, azok csúcs-csonttömege magasabb lett, mint azon osztálytársaké, akik csak a hagyományos testnevelés órákon vettek részt.

Nyilván nem mindegy, hogy idősebb korunkban milyen állapotú csontozatból kezdünk veszíteni, tehát, minden korosztály számára különlegesen célzott mozgásinger a csonttömeg felépítésében és megőrzésében egyaránt!

Természetesen, nem csak rugózással járó koreográfiai elemeket alkalmazunk ezen az óratípuson!

A labdákat gördíthető, emelhető, pattintható eszközként is használjuk hagyományos aerobik lábgyakorlatokkal, így a 2kg-os labda mozgatásával a felső test teljes izomzata, tehát a törzsizmok, a vállöv és a karizmok is kellemesen elfáradnak óra végére!

Tehát, túlterhelés nélkül tudjuk az egész testünket izgalmas táncos koreográfiák megtanulása közben átmozgatni.

Mindezek miatt a résztvevők talán legnagyobb kedvence ez az óratípus, a legnagyobb BULIT, kikapcsolódást is jelenti!

Főként, mikor az óra végén a finálé zenékre kötjük össze a kész koreográfiánkat. Edzésről edzésre egyre komplexebb mozdulatokat tudunk probléma nélkül elsajátítani, ami önbecsülésünket is nagyban erősíti.

A koreográfia nehézségi szintjét mindig adott csoportnak megfelelően úgy alakítom, hogy a kezdők és haladók egyaránt élvezhessék!

A táncosabb lábú férfiak is nyugodtan kipróbálhatják, nem fogják megbánni! 🙂

Az óra felépítése

 • 10 perc bemelegítés
 • 40 perc változatos táncos zsírégető koreográfia
 • 3 perc levezetés
 • 5-10 perc nyújtás

Az oktató – Antal Miklós Fit-Ball oktatóAntal Miklós
Fit-Ball Master Trainerként – tanfolyam vezető kollégáival együtt – az elmúlt 25 évben több, mint 2.500 sportoktató, edző, testnevelő, gyógytornász Fit-Ball oktatói képzését szervezte és irányította.

Számtalan Fit-Ball fitness foglalkozást vezetett, köztük országos rendezvények szakmai és közönség óráit.

Sportvégzettségek: Atléta, rekreációs és személyi edző, aerobik szakedző

Foglalások

Foglalás zárva erre az eseményre.

Elfogytak a helyek?

Lemaradtál valamelyik időpontról? Iratkozz fel a várakozó listára az alábbi űrlap segítségével és értesítünk, ha lemondás történik!


  Adatkezelési szabályzat

  FONTOS!

  A pótjelentkezési lehetőségről csak azokat tudjuk értesíteni, akik a hírlevelünkre már fel vannak iratkozva vagy alábbi hírlevél feliratkozás jelölő négyzetet kipipálják!

  Tehát, ha nem szeretnél lemaradni a pótlólagos helyfoglalás lehetőségéről, feltétlenül javasoljuk a bejelölését! A hírlevelekről bármikor egy kattintással le tudsz később iratkozni!

  A hírelvélben elhelyezett cégnév vagy weboldal hivatkozás reklámnak minősül, ezért a hírelvél feliratkozás egyben eDM levél feliratkozás is.

  Jelentkezz ennek az órának a várólistájára a jelentkezem gomb megnyomásával (csak akkor válaszd ezt a lehetőséget, ha már elfogytak a helyek).